Selecteer een pagina

Aanbod

Waarvoor kan je terecht bij Chantal? Lees er hieronder meer over.

Dagvoorzitterschap

Voorzitterschap is iets wat Chantal Suissa al voor veel verschillende organisaties heeft gedaan zoals -hierinvullen!-.

Dat kan zijn voor een hele dag, een vergadering, meeting, discussie etc.

Publieke spreker (of willen we public speaker?)

Voor een goede kick-off van een evenement of conferentie, kan Chantal Suissa spreken over veel verschillende onderwerpen (diversiteit, religie, samenwerking etc).

Chantal spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Auteur/journalist/schrijver – ff kiezen

Chantal schrijft al jaren voor verschillende online en print publicaties (hier wat voorbeelden noemen). In 2015 & 2016 was Chantal hoofdredacteur bij Nieuwwij.nl. Chantal kan schrijven en zelf haar teksten redigeren. Voor voorbeelden van haar werk, kan je kijken bij ‘media’.

Projectleider & projectmanagement

Chantal heeft al jaren met het opzetten en uitvoeren van projecten. Zowel het opzetten van geheel nieuwe projecten als het bijsturen van huidige projecten. Chantal werkt altijd doelgericht en met deadlines om snel, maar secuur een project tot een goed einde te brengen.

Adviseren

Chantal adviseert op veel verschillende niveaus. Van advies aan kleine organisaties, tot inhoudelijk tot het inspireren van senior beleidsadviseurs. Als partijen of bedrijven vastzitten in de samenwerking, helpt Chantal.

Werven en sturen gespreksleiders

Chantal kent iedereen, en de mensen die ze nog niet kent ontmoet ze graag. Daarom is zij de aangewezen persoon om mensen samen te brengen. In interreligieuze kringen is zij een kei in het samenbrengen van verschillende leiders en leden van een gemeenschap, om in een respectvol gesprek mensen naar elkaar toe te brengen.